Klanten waarderen ons met een 4.2

Het team

Dagelijks zet ons team van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde instructeurs zich in om jullie een fantastische tijd te laten beleven in de Belgische Ardennen. Dus ga met ons mee op avontuur en ervaar de passie! We stellen ons team graag aan je voor.

Team members to remember

De afgelopen jaren hebben we veel teamleden mogen verwelkomen. Sommige bleven slechts om ervaring op te doen voor een seizoen, anderen bleven een langere periode onderdeel van ons mooie team. We zijn iedereen ontzettend dankbaar voor hun inzet en aan de bijdrage van alle mooie verhalen! 

Onze 5 sterren instructeurs

Wij zijn enthousiaste, ervaren en gekwalificeerde instructeurs. Het is ons vak om jullie een toptijd te laten beleven, ga mee op avontuur en ervaar de passie!

Ariël

Ariël

Instructeur / hoofd technische dienst

Meer over Ariël

vanaf 2006 binnen-, en nooit meer buitengerold! Groen en technisch opgeleid, zeer gekwalificeerde allround instructeur, IRATA, keurmeester valbeveiliging en het D- (+E)Rijbewijs. Vaste kracht binnen het team. Opgegroeid in Drenthe, 2E Exloërmond, Hooghalen en Beilen. hobby's: gamen, muziek maken en uiteraard buitensport!

Instructeur Carla

Carla

Mede-eigenaar / manager

Meer over Carla

tijdens de ALO begonnen met reisleiden en het instructeursvak. Al meer dan 20 jaar in de Ardennen actief. Hier heeft Carla ook Rogier leren kennen. Samen zijn ze de Belgische tak van Yourout gestart. Een toptijd voor de gasten, dat is het uitgangspunt!

Instructeur Daan

Daan

Instructeur/ begeleider

Meer over Daan

Ben je klaar voor avontuur? Daan neemt je mee op pad:-) Via Ferrata, Abseilen, Mountainbiken of Speleologie? Bij Daan ben je in goede handen. Ook op de camping kan je hem tegenkomen, zowel op het park, bezig met groenonderhoud. Als in de Horeca. Daan is van vele markten thuis!

Ivar

Ivar

Instructeur

Meer over Ivar

Dankzij broer Sverre in ons team terecht gekomen:-) Hard aan het studeren aan de TU in Delft, maar gelukkig blijft er soms tijd over voor de Ardennen! Hij heeft veel skills mbt het klimmen en mountainbiken en neemt je graag mee op avontuur.

Mac

Mac

Instructeur / coördinator

Meer over Mac

Met Mac in de buurt valt er altijd iets te beleven! Master in Gotcha en Mountainboarden en the Hunt! Een grote rugzak aan buitensportervaring, die hij graag met je deelt. Jarenlang actief bij ons in de Ardennen. Actief, met zijn eigen bedrijf in Nederland (Macventures). En nog regelmatig in België te vinden daar maakt Mac altijd een feestje van!

Instructeur Rens

Rens

Instructeur

Meer over Rens

Deze vrolijke krullenbol uit Limburg loopt al een aantal jaren mee binnen Yourout.be. Hij werkt als verkoper van outdoormaterialen en komt regelmatig als oproepkracht ons team versterken. Met zijn Samba band zorgt hij voor vrolijke noten, en ook bij de outdoorgasten tovert hij een lach op het gezicht.

Rinke

Rinke

Instructeur

Meer over Rinke

Lekker actief buiten bezig zijn zit in de familie en zo kwam Rinke in de Ardennen terecht. Op onze locaties heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, toch al heel wat jaren ervaring! Fanatiek ijshockeyer. Om zijn outdoorskills nog verder aan te scherpen volgt hij de opleiding Outdoorsports & Guiding.

Robin Jan

Robin Jan

Instructeur / begeleider

Meer over Robin Jan

Onze specialist in Living by Nature. Bivak, Bushcraft, Buitenleven, dat is wat Robin Jan doet. Ga mee op avontuur in de natuur!

Instructeur Rogier

Rogier

Directeur / vervoersmanager

Meer over Rogier

Bijna 25 jaar als instructeur in het vak. In 2002 is Rogier gestart met Yourout Active. Na locaties in Frankrijk, Spanje en Luxemburg te hebben gehad is hij neergestreken in de Belgische Ardennen. Een echte Rotterdammer; eerlijk & hardwerkend, een grote mond & een klein hartje. Buschauffeur en in het bezit van vakbekwaamheid personenvervoer.

20181214 123301

Klaar voor een avontuur?

Beleef de Belgische Ardennen met Newlife! We organiseren buitensportactiviteiten in de omgeving van Aywaille & Coo. Maak van jouw bedrijfsuitje, teamdag, schoolreisje of familieweekend een onvergetelijk avontuur. Onze activiteiten zijn los te reserveren, maar ook perfect te combineren in een arrangement. 

Durf jij de uitdaging aan?