Klanten waarderen ons met een 4.2

Waar moet je zijn voor welke activiteit?

Adressen

Onze activiteiten vinden op verschillende locaties plaats. Kijk goed op welke locatie wij jou verwachten. Het dorpje La venne is een gehucht waar enkel stapvoets gereden mag worden!

Op onze camping Dieupart bent u altijd van harte welkom in onze taverne voor een hapje en een drankje. Onze huis specialiteit zijn heerlijke Spareribs. of voor de vegetariër een heerlijk belegde Vegaburger!

Ook een warme douche is mogelijk! Wandel gerust onze receptie binnen voor meer informatie over de activiteiten en mogelijkheden.

Let op: reserveren is verplicht.

Newlife maakt gebruik van een aantal fantastische outdoor locaties waar we trots op zijn. Het zijn stuk voor stuk unieke plekken midden in de natuur!

Boek een activiteit

Via Ferrata en klimmen & abseilen

Klimgroeve Dieupart

Steengroeve Dieupart is één van de mooiste klimlocaties in de Belgische Ardennen. Dit is een klimwand van blauwsteen met meerdere klimroutes. De klimroutes zijn uiteenlopend qua niveau. Zo is de klimgroeve geschikt voor beginners én voor ervaren klimmers!

De Via Ferrata, wat ijzeren weg betekent, is een met staalkabels uitgezet parcours langs de rotswanden. In plaats van horizontaal klimmen, ben je je meer zijwaarts aan het verplaatsen op het randje van de rotswand. De Via Ferrata in klimgroeve Dieupart is uniek in België en zorgt gegarandeerd voor een berg klim- en klauter plezier. De activiteit klimmen en abseilen is goed te combineren met de Via Ferrata.

Arrangement Klimmen & Abseilen x Via Ferrata

Passage Via Ferrata

Boogschieten, vlotbouwen & -varen en onze bivakterreinen

La Venne

In the middle of nowhere, ver weg van de bewoonde wereld, vind je de bivakterreinen van Newlife. Ga volledig back-to-basic en ervaar het ultieme outdoorgevoel door hier je eigen tent op te zetten of je eigen onderkomen te bouwen. Maak ook kennis met onze activiteiten boogschieten en vlotbouwen & -varen; deze vinden ook plaats in La Venne!

Bekijk alle activiteiten

Img 20180802 Wa0028

Speleologie

Trou le Coq

Ontdek een bijzonder geologisch fenomeen in de kalkbodem. Op de plek waar een riviertje onder het aardoppervlak verdwijnt en zijn weg ondergronds vervolgt, vindt men 'chantoirs', karstpijpen. Deze naam danken ze aan het geluid van het water dat in de bodem verdwijnt om vervolgens enkele kilometers verderop weer boven te komen. Samen met een ervaren gids daal je af in Trou le Coq, een aftakking van de grotten van Remouchamps, en ga je op onderzoek uit in het mysterieuze gangenstelsel. 

Meer over Speleologie

Img 20180228 Wa0031

Onze accomodaties

Domaine Château de Dieupart

Op 600 meter afstand van klimgroeve Dieupart vind je Domaine Château de Dieupart. Een geweldige uitvalsbasis voor jouw verblijf in de Ardennen. De camping ligt tegenover de rotswand van natuurreservaat La Heid des Gattes. Rondom de camping vind je bijzondere flora en fauna, en diverse prachtige fiets- en wandelroutes. Verblijven op camping Dieupart? Boek een verblijf in een outdoorhut, vakantiehuis of reserveer alvast jouw plekje op de camping!

Bekijk alle accomodaties

Kasteel Dieupart

Klaar voor een avontuur?

Beleef de Belgische Ardennen met Newlife! We organiseren buitensportactiviteiten in de omgeving van Aywaille & Coo. Maak van jouw bedrijfsuitje, teamdag, schoolreisje of familieweekend een onvergetelijk avontuur. Onze activiteiten zijn los te reserveren, maar ook perfect te combineren in een arrangement. 

Durf jij de uitdaging aan?