Speleologie in de Ardennen Een ondergronds avontuur)

Niet bang in het donker? Geen claustrofobie? Daal dan af in Trou le Coq, een aftakking van de grotten van Remouchamps, en ga samen met één van onze gidsen op onderzoek uit. Kruipend, klimmend en klauterend.

Speleologie: ontdek de grotten van de Belgische Ardennen

Speleologie is de wetenschap die zich bezighoudt met het bestuderen van grotten. Ben je niet bang in het donker en heb je geen last van claustrofobie, dan kun je mee op ondergronds avontuur! Samen met een ervaren gids daal je af in Trou le Coq, een aftakking van de grotten van Remouchamps, en ga je op onderzoek uit in het mysterieuze gangenstelsel.

  • Remouchamps
  • 3 uur

€ 37,50 p.p.

  • Indrukwekkende ondergrondse ervaring
  • Kruipen, klimmen en klauteren
  • Inclusief helm, lamp en overall
  • Vanaf 10 jaar

Kruipend op expeditie

Voorzien van een helm, een lamp en een dosis lef ga jij op pad: een indrukwekkende expeditie waarbij je lenigheid regelmatig op de proef wordt gesteld. Klimmend langs muren, klauterend door smalle gangen en kruipend over vochtige grond wurm jij je door het donkere gangenstelsel een weg naar buiten. Je wordt sowieso vies! Je krijgt van ons een beschermende overal, maar deze houdt niet al het vuil en water buiten. Trek dus oude kleding aan en neem een setje droge kleding mee.

Pro tips Get ready for the adventure in...

1 Hoofdlamp Een beetje licht in donkere dagen
2 Helm Bescherm je hoofd tijdens de mysterieuze tocht
3 Flexibiliteit Wurm je lenig door de nauwe ruimtes

Meer informatie?over onze activiteiten?

Stuur een mail.