Nu boeken!

Blaaspijp- en boogschieten in de Ardennen)

Boogschieten als een ware Robin Hood? Of nostalgisch schieten met een blaaspijp? Haal je hart op tijdens deze toffe outdoor activiteiten op het shooting terrein van Newlife!

Shooting in de Ardennen Shoot!

Daag vriend (of vijand ;-) uit bij deze precisiesport! Boogschieten in de Ardennen is een ideale outdooractiviteit voor een vrijgezellenfeest of vriendenweekend. Met het gezin op avontuur? Dan is de blaaspijp een mooie uitdaging om mee te beginnen. Alle shooting activiteiten vinden plaats op één van onze speciale schietterreinen.

  • La Venne of Remouchamps
  • 2 uur

€ 22,50 p.p.

Reserveer nu!
  • Boogschieten met een handboog
  • Blaaspijpschieten met pijltjes
  • Op speciale schietterreinen
  • Geschikt voor elke leeftijd

Nog leuker! Kies een arrangement!

Combineer Boogschieten met een andere activiteit en maak er een actief dagje uit van!

Boogschieten met een bare bow

Bare bow betekent letterlijk: kale boog. Dit is een handboog zoals hij vroeger werd gebruikt. De boog bestaat uit een middenstuk, een handgreep, twee werparmen en een pees en heeft een gebogen lengte van zo'n 2 meter! Richt je pijlen op het schild dat op 10 tot 15 meter afstand staat en schiet doelgericht. Je concentratievermogen is belangrijker dan je spierkracht, dus blijf scherp. Boog spannen, richten, focussen en… een schot in de roos! Na enkele oefenrondes is het tijd voor het echte werk: je gaat met elkaar de competitie aan. Wie scoort de meeste punten en kan zich de Robin Hood van de Ardennen noemen?

Old school blaaspijp schieten

Weet je nog? Net als vroeger in de klas propjes schieten met een zelfgemaakte blaaspijp? Dat kan nog steeds: met professionele blaaspijpen en heuse pijltjes op het shootingterrein van Newlife! Het doelwit is een blikje. Hoe verder weg het blik, hoe groter de uitdaging. De ideale activiteit voor gezinnen met kinderen. Of voor groepen vrienden om jeugdsentiment op te halen.

Pro tips Get ready for the adventure in...

1 Span Span je boog
2 Focus Focus op het doel
3 Schiet Schiet in de roos

Meer informatie?over onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

BOEK EEN ACTIVITEIT