Nu boeken!

Via Ferrata Ardennen Unieke Via Ferrata in klimgroeve Aywaille)

De Via Ferrata van Newlife, ook wel Klettersteig genoemd, staat garant voor een unieke outdoor beleving in de Belgische Ardennen.

Via Ferrata Unieke Klettersteig

Via Ferrata is een term uit het alpinisme. Het betekent ijzeren weg. Het is een met staalkabels uitgezet parcours langs rotswanden. In het Frans Via Ferrata of Chemin Câblé. In het Duits Klettersteig. De Via Ferrata in klimgroeve Dieupart is uniek in België en zorgt gegarandeerd voor een berg klim- en klauterplezier. De Ardense Via Ferrata doet niet onder voor een route in Oostenrijk of Italië. En dat zo dicht bij huis!

 

Houd je van ruige rotspartijen, dan kun je hier je hart ophalen. Ook als het je eerste klimervaring is, ben je bij Newlife aan het juiste adres. Na een uitgebreide instructie ga je voorzien van helm, gordel en schokbestendige klettersteigset op pad. Veiligheid voorop!

  • Klimgroeve Dieupart, Aywaille
  • 2 uur

€ 32,50 p.p.

Reserveer nu!
  • Vette Via Ferrata
  • Oversteek met tyroliennes
  • Vanaf 12 jaar en 1.30 meter
  • min 40 kg, max 110 kg

Top tyroliennes

Tijdens je klim door de oude steengroeve passeer je verschillende obstakels, waaronder bruggen, ladders en zip lines. Je steekt maar liefst twee keer via een tyrolienne het ravijn over. Deze zweefvluchten zijn voor echte durfallen: adrenalinekick gegarandeerd!

Klimgroeve Dieupart

Klimgroeve Dieupart nabij Aywaille bezorgt je een unieke outdoorbeleving. Ben je een echte buitensporter? Of op vrienden- of familieweekend? Dan kun je de activiteit prima combineren met Klimmen en Abseilen in de Ardennen. Zo ben je de hele dag actief met een uitdagend bergsportprogramma!

Impressie

Pro tips Get ready for the adventure in...

1 Veiligheid voorop Word begeleid door gecertificeerde instructeurs
2 Hoge snelheden Raas met hoge snelheid over het ravijn
3 Stalen zenuwen Om de ijzeren weg te trotseren

Meer informatie?over onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

BOEK EEN ACTIVITEIT