Wegens het Coronavirus COVID-19 vinden er geen activiteiten plaats, neem contact met ons op via de mail
Vragen? Bel ons nu!

Arrangementen

Survival weekend, sportdag, schoolreisje, vriendenweekend of zakelijk event? Samen met Yourout verzorgen wij arrangementen op maat voor groepen vanaf 8 personen. We stellen met plezier een persoonlijk programma voor je samen met activiteiten naar wens en eventueel een overnachting. Natuurlijk houden we ook rekening met de innerlijke mens en regelen we lunch en bbq.

Outdoorweekend Actie & Fun

Een weekendje weg? Er even helemaal tussenuit? Samen met Yourout bieden wij een Outdoorweekend aan in de Ardennen. Kies een programma afgestemd op jouw doelgroep volop spanning en ontspanning. Sportieve activiteiten over water en land, een uitdagende survival en een warm kampvuur toe. Standaard overnacht je in groepstenten of outdoor hutten. Wil je liever een weekend back to basic? Kies dan voor een overnachting op één van onze bivakvelden of in de hooischuur.

 

Meer info

3-daagse voor scholen Klasse!

Samen met je klasgenoten drie dagen actief in de Belgische Ardennen. Maak kennis met verschillende outdooractiviteiten en ervaar de elementen. Samen met Yourout bieden we een gevarieerd programma aan waarbij de scholieren zich geen moment zullen vervelen.

 

Meer info

Meer informatieover onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

Boek een activiteit