Klanten waarderen ons met een 4.2

Onze arrangementen

Survival weekend, sportdag, schoolreisje, vriendenweekend of zakelijk event? Wij verzorgen arrangementen voor elk wat wils! We stellen met plezier een persoonlijk programma voor je samen met activiteiten naar wens en eventueel een overnachting. Tussen de activiteiten door zorgen we natuurlijk dat jullie niets tekortkomen. Zo zorgen we bijvoorbeeld graag voor een (picknick)lunch of laten we jullie achteraf genieten van een geheel verzorgde barbecue! 

Onderstaande arrangementen zijn direct te boeken. Op zoek naar een ander arrangement, of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op. We maken graag op basis van jouw wensen een persoonlijk arrangement op maat. Zo wordt het gegarandeerd een onvergetelijk groepsweekend in de Ardennen!

Neem contact met ons op

Filter activiteiten op:

Op zoek naar meer?

Onze activiteiten zijn ook apart te boeken. Blijven overnachten in de Ardennen? Combineer dan onze activiteiten met een verblijf in een van onze accommodaties. Ga jij voor volledig back-to-basic, of toch voor wat meer luxe? Indien gewenst verzorgen we volledige catering, van ontbijt tot diner, inclusief picknicklunch op locatie en koken op kampvuur. Zo maken we je verblijf compleet. Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je samen!