Klanten waarderen ons met een 4.2

Comfortabel

Vakantiehuis

Bijkomen van een actieve dag in de Ardennen? Blijf dan slapen in een comfortabel vakantiehuis. Onze vakantiehuizen liggen op prachtige plekken aan de rivier of boven op de heuvel. 

Neem contact op voor boeking

Comfortabel verblijf

Onze vakantiehuizen

Geniet van een comfortabel verblijf in de Ardennen in een van onze vakantiewoningen. We bieden studio’s aan voor 2 personen, en groepsaccommodaties voor 4, 6 of 8 personen. Of je nu een romantisch weekend weg gaat als stel, of een onvergetelijke tijd wil beleven met je familie: we bieden voor ieder wat wils. 

Combineer je verblijf met onze gave outdooractiviteiten! Kom bijvoorbeeld bij ons boogschieten, kajakken of mountainbiken. Onze vakantiehuizen hebben een gunstige ligging ten opzichte van alle activiteiten.

Vakantiehuis Conten 1

Bekijk ook onze andere accomodaties

Op zoek naar meer?

Onze activiteiten zijn zowel apart als in een arrangement te boeken. Blijven overnachten in de Ardennen? Combineer dan onze activiteiten met een verblijf in een van onze accommodaties. Ga jij voor volledig back-to-basic, of toch voor wat meer luxe? Indien gewenst verzorgen we volledige catering, van ontbijt tot diner, inclusief picknicklunch op locatie en koken op kampvuur. Zo maken we je verblijf compleet. Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je samen!