Klanten waarderen ons met een 4.2

In de Ardennen

Mountainbiken

Het heuvelachtige landschap van de Ardennen leent zich uitstekend voor een tocht met de mountainbike. Van bospaden tot veldwegen, verhard tot onverhard. Ga jij mee op avontuur door de Belgische Ardennen?

Ardennen
€ 31,50 p.p.
Zware inspanning
3 uur

Over de activiteit

  • Echte titanium Van Nicholas Mountainbikes
  • Routes voor verschillende moeilijkheidsgraden

Extra informatie

  • Groepsverband
  • Vanaf 13 jaar

Heuvel op, heuvel af

Je komt van alles tegen tijdens het mountainbiken in de Ardennen. Onder leiding van een ervaren MTB instructeur trotseer je steile hellingen en spectaculaire afdalingen. De fietsroutes variëren in moeilijkheidsgraad, dus de activiteit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wil je alleen een mountainbike huren en zelf op pad? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden!

Op naar de top

Ondanks dat we de tochten aan het niveau van de deelnemers aanpassen, blijven ze intensief. De Ardennen zijn immers niet plat ;-) Maar wees gerust: welke fietsroute je ook kiest, elke inspanning wordt beloond met een prachtig uitzicht! En elke klim met een afdaling. Dus kom op! Op naar de top!

Img 20190202 Wa0005 1

Voorbeeld programma

De activiteit mountainbiken kun je prima combineren met bijvoorbeeld Speleologie. Met dit Ardens bergsportprogramma ben je de hele dag actief in de buitenlucht. Wat dacht je van een lekkere barbecue als beloning? Wij zetten graag een tof outdoor programma voor je in elkaar!

Tijd Activiteit Kosten
10.30 uur Mountainbiken € 31,50 p.p.
13.30 uur Speleologie € 37,50 p.p.
16.30 uur Vrij in te vullen  
17.00 uur Barbeque € 25,- p.p.

Meer dan alleen een activiteit?

Onze activiteiten zijn apart te boeken, maar kunnen ook worden gecombineerd in een arrangement. Ook blijven overnachten in de Ardennen? Combineer dan onze activiteiten met een verblijf in een van onze accommodaties. Ga jij voor volledig back-to-basic, of toch voor wat meer luxe? Indien gewenst verzorgen we volledige catering, van ontbijt tot diner, inclusief picknicklunch op locatie en koken op kampvuur. Zo maken we je verblijf compleet. Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je samen!