We zijn open! Wil je er even heerlijk tussenuit? Lees hier hoe je coronaproof kunt genieten van onze activiteiten!
Vragen? Bel ons nu!

Accommodaties

Na een actieve dag gezellig barbecueën en napraten onder het genot van een Belgisch biertje? Een weekendje weg? Blijf dan lekker overnachten in de Ardennen! We bieden allerlei accommodaties aan. Van back to basic kamperen op ons eigen bivakterrein tot logeren in een luxe hotel. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken een offerte op maat! Overnachtingen zijn alleen te boeken in combinatie met een activiteit.

Bivakterrein Bikkelen

Voor de echte bikkels zijn er de outdoor bivakvelden. Zonder voorzieningen kamperen, ver weg van de bewoonde wereld. Bouw een eigen onderkomen of zet een tent op in the middle of nowhere. Is het je iets té back to basic? Dan kun je bij Newlife terecht voor groepstenten, veldbedden, tafels, banken en mobiele toiletten.

 

Voor slechts € 9 per persoon reserveer jij jouw plekje onder de sterrenhemel!

 

Boek je bivak

Hooischuur Basic

Blijf bivakkeren in de hooischuur van Newlife op steenworp afstand van de Amblève. Een unieke locatie voor een groepsuitje, teambuilding of schoolreisje. Geen elektriciteit of warm water, wel een toilet, koud water douche, buitenkeuken en houtkachel.

 

De zolder biedt plaats voor 20 personen: hier slaap je in het stro! Grotere groepen kunnen tenten op het veld bij de hooischuur opzetten. Dit mogen eigen tenten zijn, maar je kunt ook groepstenten, veldbedden, extra tafels en banken bij ons boeken. Overige bivakbenodigdheden neem je zelf mee. Je boekt de hooischuur al voor € 12,50 per persoon.

 

Boek de hooischuur

Camping Knus

Knus overnachten in een blokhut of tent? Boek dan een mooie plek op de camping. Kamperen met je eigen tent, caravan of camper kan natuurlijk ook!

Camping Dieupart

 

Vakantiehuis Comfortabel

Relaxed bijkomen van een actieve dag in de Belgische Ardennen? Overnacht dan in een comfortabel vakantiehuis. De vakantiehuizen liggen op prachtige plekken aan de rivier of boven op de heuvel.

 

Meer info

Hotel of B&B Luxe

Ben je na een actieve dag in de Ardense buitenlucht toe aan wat luxe? Laat je dan verwennen en logeer in een hotel of bed & breakfast of in een kasteel.

 

 

Meer info

Groepshuis Gezellig

Ben je met een grote groep vrienden, familie of collega's op zoek naar onderdak? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij verzorgen zowel accommodaties voor kleine groepen als verblijven voor groepen van 30 tot wel 60 personen!

 

meer info

Meer informatieover onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

Boek een activiteit