Nu boeken!

Accommodaties

Na een actieve dag gezellig barbecueën en napraten onder het genot van een Belgisch biertje? Een weekendje weg? Blijf dan lekker overnachten in de Ardennen! We bieden allerlei accommodaties aan. Van back to basic kamperen op ons eigen bivakterrein tot logeren in een luxe hotel. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken een offerte op maat! Overnachtingen zijn alleen te boeken in combinatie met een activiteit.

Bivakterrein Bikkelen

Voor de echte bikkels zijn er de outdoor bivakvelden. Zonder voorzieningen kamperen, ver weg van de bewoonde wereld. Bouw een eigen onderkomen of zet een tent op in the middle of nowhere. Is het je iets té back to basic? Dan kun je bij Newlife terecht voor groepstenten, veldbedden, tafels, banken en mobiele toiletten

Meer info

Hooischuur Basic

Blijf bivakkeren in de hooischuur van Newlife op steenworp afstand van de Amblève. Een unieke locatie voor een groepsuitje, teambuilding of schoolreisje. Geen elektriciteit of warm water, wel een toilet, koud water douche, buitenkeuken en houtkachel.

 

De zolder biedt plaats voor 20 personen: hier slaap je in het stro! Grotere groepen kunnen tenten op het veld bij de hooischuur opzetten. Dit mogen eigen tenten zijn, maar je kunt ook groepstenten, veldbedden, extra tafels en banken bij ons boeken. Overige bivakbenodigdheden neem je zelf mee. 

Meer info

Outdoorhut

Knus overnachten op de camping. Boek onze outdoorhut. Deze basic kampeeraccommodatie is ideaal voor een outdoorweekend in de Ardennen. 

Al vanaf 2 personen is het mogelijk om de hut te boeken. 

Ook mogelijk voor 1 nacht. 

De outdoorhutten staan op het prachtige Domein van Camping Dieupart in Aywaille. 

Meer info

Campingplek Knus

Boek een mooie plek op de camping. Kom kamperen met je eigen tent, caravan of camper.

Camping Dieupart

 

Meer info

Vakantiehuis Comfortabel

Relaxed bijkomen van een actieve dag in de Belgische Ardennen? Overnacht dan in een comfortabel vakantiehuis. De vakantiehuizen liggen op prachtige plekken aan de rivier of boven op de heuvel.

Meer info

Kasteel Luxe

Ben je na een actieve dag in de Ardense buitenlucht toe aan wat luxe? Laat je dan verwennen en logeer in een kasteel.

 

 

Meer info

Meer informatie?over onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

BOEK EEN ACTIVITEIT