Klanten waarderen ons met een 4.2

Mooie activiteiten in de natuur

Over Newlife

Om te klimmen heb je bergen nodig! En we geven toe, kajakken en mountainbiken wordt net dat beetje spannender met wat hoogteverschil. Newlife is het bedrijf van Rogier en Carla, twee Nederlanders die zijn neergestreken in de Ardennen om daar te doen wat ze het liefst doen: jullie mee op avontuur nemen en mooie activiteiten laten beleven!

Ons team

Dagelijks zet ons team van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde instructeurs zich in om jullie een fantastische tijd te laten beleven in de Belgische Ardennen. Dus ga met ons mee op avontuur en ervaar de passie. We stellen ons team graag aan je voor!

Bekijk ons team

Wat Newlife uniek maakt

Uitje in de Ardennen

Met het team van Newlife verzorgen we buitensport evenementen voor verschillende doelgroepen. Dat wil zeggen: sportieve vriendenweekenden, onvergetelijke familie-uitjes, avontuurlijke schoolreisjes en de gezellige bedrijfsuitjes. Dat allemaal doen we in de Belgische Ardennen, aan de rand van het berggebied in de provincie Luik.

Outdooractiviteiten

Voor alle doelgroepen verzorgen we een- of meerdaagse programma’s met avontuurlijke outdoor activiteiten. We bieden voor ieder wat wils! Denk bijvoorbeeld aan kajakken, mountainbiken, klimmen en abseilen, speleologie, shooting, lasertaggen en meer. Beleving, gezelligheid en veiligheid staat hierbij altijd voorop.

Accomodaties

Geniet van een volledig verzorgd verblijf midden in de natuur, waar je na een dag vol avontuur kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Onze accommodaties variëren van gezellige outdoor hutten tot een overnachting in een kasteel, perfect voor groepen, gezinnen, en individuele reizigers. Boek je verblijf bij ons en maak je outdoor ervaring compleet!

Domaine De Dieupart

Locaties

We werken op fantastische locaties waar natuurbeleving voorop staat. Vanaf onze uitvalsbasis Domaine De Dieupart wandelen we (600m) naar de klimgroeve Dieupart. Het ondergrondse avontuur zoeken we op in de grot Trou Lecoq in Remouchamps waar je ook fantastisch kunt bivakkeren op het hoger gelegen terrein. Een andere plek voor bivakovernachtingen en gave activiteiten is natuurwalhalla La Venne. We zijn ontzettend trots dat we vanaf deze prachtige locaties mogen werken!

Al onze accomodaties

Kasteel Dieupart

Avontuur in de Ardennen

Outdooractiviteiten

Voor alle doelgroepen verzorgen we een- of meerdaagse programma’s met outdooractiviteiten, zoals kajakken, mountainbiken, klimmen en abseilen, speleologie, shooting, lasertaggen en meer. Beleving, gezelligheid en veiligheid staat hierbij altijd voorop.

Bekijk al onze activiteiten

Passage Via Ferrata

Onder leiding van onze gerectificeerde instructeurs

Onvergetelijke trip naar de Ardennen

We verzorgen het programma voor je uitje van A – Z. Dat wil zeggen: de activiteiten worden begeleid door onze enthousiaste en gecertificeerde instructeurs, we zorgen voor goede overnachtingslocaties en bieden indien gewenst overheerlijke catering. Ons hele team van professionele buitensportfanaten zet zich in om jouw weekend of midweek Ardennen onvergetelijk te maken!

Gallery 1