Nu boeken!

Klimmen en abseilen in de Belgische Ardennen)

Klimgroeve Dieupart is een waar klimparadijs! De steengroeve kent diverse routes op verschillende hoogtes en niveaus. En als toetje een gave abseil van 20 meter hoog!

Klimmen en Abseilen Een top activiteit

Newlife heeft één van de mooiste klimlocaties in de Ardennen: steengroeve Dieupart. Een klimwand van blauwsteen met meerdere klimroutes op verschillende niveaus en een abseilwand van wel 20 meter hoog!

 

De activiteit Klimmen en Abseilen kun je prima combineren met bijvoorbeeld de Via Ferrata. Met dit Ardens bergsportprogramma ben je de hele dag actief in de buitenlucht. Wat dacht je van een lekkere barbecue als beloning? Wij zetten graag een tof outdoor programma voor je in elkaar!

  • Klimgroeve Dieupart, Aywaille
  • 3 uur

€ 35,- p.p.

Reserveer nu!
  • Gepassioneerde instructeurs
  • Abseil van 20 meter hoog
  • Inclusief helm en klimgordel
  • Vanaf 10 jaar en 1.30 meter

Klimmen en klauteren Kei vet

De behaakte klimwand van Dieupart biedt meerdere routes op verschillende hoogtes en niveaus. Onze gediplomeerde instructeurs leren je technieken om te klimmen en te knopen en leggen je uit hoe je elkaar moet zekeren, want klimmen doe je met een buddy.

Je bent dus niet alleen bezig met het weerleggen van je eigen grenzen, maar ook intensief met coachen. Gezekerd aan een klimtouw kun je verschillende routes kiezen die variëren in moeilijkheidsgraad. Zowel voor de beginner als de ervaren klimmer staat Dieupart voor een waar klimparadijs!

Spectaculair abseilen

Eenmaal aan de top? Dan kun je zeker 20 meter abseilen! Deze afdaaltechniek vraagt om stalen zenuwen, zelfs voor mensen zonder hoogtevrees. Dubbel gezekerd aan een touw loop je tegen de steile rotswand naar beneden. Streep jij dit spannende onderdeel van je bucketlist af?

Pro tips Get ready for the adventure in...

1 Veiligheid voorop Begeleiding door gecertificeerde instructeurs
2 Comfortabele kleding Trek makkelijke kleding aan
3 Stevige schoenen Draag schoeisel met een goed profiel

Meer informatie?over onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

BOEK EEN ACTIVITEIT