Klanten waarderen ons met een 4.2

Bekijk onze veelgestelde vragen.

Meer informatie nodig?

Meest gestelde vragen

Newlife is actief in Remouchamps/ Aywaille en La Venne (Stoumont). Het mountainbiken en de wandeltochten starten vanaf Aywaille of La Venne De Klimgroeve Dieupart ligt in Aywaille en het gave Challenge parcours vind plaats in La Venne. Uiteraard kan je ook bij ons overnachten, deze accommodaties liggen gunstig ten opzichte van de outdooractiviteiten. Slaap je elders? Er zijn mogelijkheden om busvervoer bij ons te regelen, we hebben een eigen Outdoor-Stadsbus.

Lasertag

De activiteiten gaan door vanaf vijf personen (individuen en kleine groepen worden samengevoegd). In de zomervakantie en in de weekenden hebben we een programma waarop je je ook met 1,2,3 of 4 personen kunt inschrijven.

Voor de meeste activiteiten houden wij de leeftijd 10 aan, uitzondering zijn de wandeltochten, vlotvaren, boogschieten, kajakken. Voor kajakken en vlotvaren geld dat je wel een zwemdiploma A moet hebben. Verder is de minimum leeftijd bij Via ferrata 12 jaar en bij mountainbiken 13 jaar.

De prijzen van de activiteiten vind je op de activiteiten pagina. Wanneer je een pakket boekt (dwz inclusief maaltijden en overnachtingen) zijn er speciale pakketprijzen (voor groepen vanaf 8 personen). Mail ons je wensen en je ontvangt een offerte op maat.

Ja, vanwege het plannen van instructeurs en materiaal is het noodzakelijk om van te voren te reserveren. Dit kan via de website of via email.

Tijdens het boeken van de activiteit kun je direct betalen. Het is niet mogelijk om ter plaatse te pinnen of contant af te rekenen.

Activiteit 2

Zorg voor sportieve kleding en schoenen die vies en nat mogen worden. Pas je kleding aan naar de weersomstandigheden en zorg dat je overal op voorbereid bent. Let op; bij het kajakken en vlotvaren zijn schoenen tijdens de tocht verplicht (géén teenslippers). Neem een setje droge kleding mee voor na de activiteit.

Activiteiten als via ferrata, speleologie, abseilen, mountainbiken, zijn voor iedereen toegankelijk, maar zijn wel fysiek en/of mentaal uitdagend.

Ja, we bieden OUTDOOR activiteiten, we hebben geen indoor programma. De activiteiten gaan door, in alle weersomstandigheden. Je smelt niet van regen. Zorg dat je overal op voorbereid bent. We hebben géén slecht weer annulatie oid. Wanneer de omstandigheden dusdanig zijn dat ze van invloed zijn op de veiligheid, dan zullen de instructeurs ter plaatse overleggen voor een alternatief.

Ja dat kan. Er is een station in Aywaille en in Coo. Vanaf hier kan je lopen naar de activiteit of we halen jullie op met onze eigen Outdoor(stads)bus. Kijk van te voren wel even hoe laat de treinen rijden. Vanaf Luik gaan er voldoende treinen, maar check wel even het de tijd, zo voorkom je onnodig wachten. En anders kan je met de bus vanaf Luik naar het station Aywaille.

Nee, in de Ardennen rijden geen taxi's zoals in Nederland of Vlaanderen. We hebben één chauffeur in het dorp (Taxi Henry) maar deze rijdt niet na 23:00uur 's avonds. Dus geniet van je outdoorweekend en blijf gezellig kletsen bij het kampvuur. Mocht je de outdooravonturen toch graag dansend afsluiten, dan kan dit in Luik (Le Carré), in Spa, of in Maastricht (aan te raden is om dan ook daar te overnachten).

Ca Dieupart 1

We zitten in de Ardennen, midden in de natuur, het internet werkt hier maar beperkt. Bekijk dit positief; je kan je overgeven aan het echte leven en contact maken met echte mensen. Je zal het 'liken' 🙂 Bij ons krijg je gratis een digitale pauze.

Natuurlijk, maar let op! Laat geen zichtbare sporen hiervan achter. Zo blijven wij allemaal genieten van de natuur.

Pexels Skitterphoto 1105325

Newlife verzorgt ook de catering. Dit kan ingevuld worden volgens jouw wensen; van het zelf bereiden van het avondeten, tot volledig door ons verzorgd ontbijt, met een gekookt eitje en een croissant. De maaltijden kun je vooraf reserveren. Geef je wensen door en we nemen het mee in de offerte. Ook voor outdoordagen is het mogelijk om hiervan gebruik te maken. Erg fijn is het om tussen de activiteiten door met z'n allen te smullen van een picknicklunch; een heerlijk stokbroodje gezond, flesje water, blikje fris, yoghurtje fruit en snack. Dat geeft energie tijdens een actieve dag!

Toe aan een dagje weg van huis? Zin in een uitdagende activiteit of sfeervolle overnachting? Maar wellicht een beetje huiverig om een uitje te boeken in tijden van corona? Begrijpelijk, maar zeker niet nodig! Voor meer informatie klik hier!

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op

Klaar voor een avontuur?

Beleef de Belgische Ardennen met Newlife! We organiseren buitensportactiviteiten in de omgeving van Aywaille & Coo. Maak van jouw bedrijfsuitje, teamdag, schoolreisje of familieweekend een onvergetelijk avontuur. Onze activiteiten zijn los te reserveren, maar ook perfect te combineren in een arrangement. 

Durf jij de uitdaging aan?