Klanten waarderen ons met een 4.2

Knus op de camping

Outdoorhut

Houd je van kamperen, maar liever niet je eigen tent opzetten? Ga dan voor een overnachting op de camping in een van onze outdoorhutten. Deze basic kampeeraccommodatie is ideaal voor een outdoorweekend in de Ardennen!

Boek outdoorhut

Outdoorhut

Knus overnachten op de camping. Boek onze outdoorhut. Deze basic kampeeraccommodatie is ideaal voor een outdoorweekend in de Ardennen. 

Al vanaf 2 personen is het mogelijk om de hut te boeken. 

Ook mogelijk voor 1 nacht. 

De outdoorhutten staan op het prachtige Domein van Camping Dieupart in Aywaille. 

Camping Dieupart

De camping

Camping Dieupart is een prachtige uitvalsbasis voor vele wandeltochten, mountainbike routes en op gunstige afstand van onze activiteiten. De camping is gevestigd langs de rivier de Amblève en op korte afstand van de dorpen Aywaille en Remouchamps. Ben jij een kampeerliefhebber? Boek dan je verblijf in een van onze outdoorhutten. Je bent van alle gemakken voorzien: kom wat drinken in onze gezellige taverne, leef je uit op onze jeu des boules banen of in onze speeltuin of praat gezellig na bij jouw zelfgestookte kampvuur. 

De outdoorhutten staan op Camping Dieupart. Deze camping ligt op 600m afstand van onze klimgroeve. Een prachtige uitvalsbasis voor vele wandeltochten, mountainbike routes en op gunstige afstand van onze activiteiten. 

Website van de camping

Img 20210220 Wa0002

Knus overnachten op de camping

Boek onze outdoorhut

Deze basic kampeeraccommodatie is ideaal voor een outdoorweekend in de Ardennen. Het is een trekkershut, een houten tent. Er zijn bedden en stroom, het sanitair gebruik je van de camping.

De comfort hut is voor 2 personen, inclusief bed-& badlinnen, een waterkoker en een koelkast. De basic hut is voor 4 personen. Slaapzak en kussen dien je zelf mee te nemen.

Boek de outdoorhut

Outdoorhut Vooraanzicht

Meer informatie over de accomodatie

De outdoorhut is gelegen op camping Dieupart gelegen tussen de dorpen Remouchamps en Aywaille.
Het voordeel van deze locatie is:

  • Zeer net sanitair (douchemunt 1,-)
  • Een gezellige Taverne
  • Jeu des boules banen en speeltuin op de camping, sportvelden en zwembad op ca. 700 meter
  • Delhaize supermarkt op 300 meter
  • Mogelijkheid tot kampvuur

Breidt je avontuur uit en boek naast je activiteit een overnachting in de Outdoorhut. 's avonds bijkomen van de actieve dag aan het kampvuur en genieten van een verblijf in de Ardennen. 

Op zoek naar meer?

Onze activiteiten zijn zowel apart als in een arrangement te boeken. Blijven overnachten in de Ardennen? Combineer dan onze activiteiten met een verblijf in een van onze accommodaties. Ga jij voor volledig back-to-basic, of toch voor wat meer luxe? Indien gewenst verzorgen we volledige catering, van ontbijt tot diner, inclusief picknicklunch op locatie en koken op kampvuur. Zo maken we je verblijf compleet. Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je samen!