Klanten waarderen ons met een 4.2

Actie & fun

Outdoor arrangement 2 dagen

Een weekendje weg? Er even helemaal tussenuit? Ga voor een Outdoor arrangement in de Ardennen. Kies een programma volop spanning sportieve activiteiten en ontspanning. Geniet 's avonds van een heerlijke barbecue en een warm kampvuur toe. Standaard overnacht je in onze outdoorhutten. 

Aywaille
€ 141,- p.p. (vanaf prijs)
Sportief
2 dagen

Over de activiteit

  • Via Ferrata
  • Speleologie

Extra informatie

  • Picknicklunch op locatie
  • Barbecue en kampvuur
  • Optimaal genieten in een korte periode

Actie en fun

Beleef een zinderende outdoor dag met de Via Ferrata in klimgroeve Dieupart welke gegarandeerd staat voor een berg klim- en klauterplezier, en dat zo dicht bij huis! Ook als het je eerste klimervaring is, ben je bij Newlife aan het juiste adres. Daarna gaan we naar een unieke buiten locatie in de Ardennen waar lasertaggen mogelijk is. Verschuil jezelf, houd je teamgenoten scherp in de gaten tijdens deze spannende outdoor lasergame! Wil je na deze actieve dag wat eten, wat dacht je van een lekkere barbecue als beloning? Wij zetten graag een tof outdoor programma voor je in elkaar!

Via Ferrata

Via Ferrata is een term uit het alpinisme. Het betekent letterlijk ijzeren weg. Het is een met staalkabels uitgezet parcours langs rotswanden. In het Frans Via Ferrata of Chemin Câblé, in het Duits Klettersteig. De Via Ferrata in klimgroeve Dieupart is uniek in België en zorgt gegarandeerd voor een berg klim- en klauterplezier. De Ardense Via Ferrata doet niet onder voor een route in Oostenrijk of Italië. En dat zo dicht bij huis

Via ferrata

Passage Via Ferrata

Voorbeeld programma

Dag 1

De activiteit Via Ferrata kun je prima combineren met bijvoorbeeld Speleologie. Met dit Ardens bergsportprogramma ben je de hele dag actief in de buitenlucht. Wat dacht je van een lekkere barbecue als beloning? Wij zetten graag een tof outdoor programma voor je in elkaar!

Tijd Activiteit Kosten
13.00 uur Aankomst in ardennen  
13.15 uur Picknicklunch op locatie  
14.00 uur Via Ferrata Ardennen € 32,50 p.p.
18.00 uur Barbecue en kampvuur  
XX.00 uur Overnachten in Outdoorhutten  

Voorbeeld programma

Dag 2

Tijd Activiteit Kosten
09.00 uur Ontbijt & lunchpakket maken  
10.00 uur Speleologie € 37,50 p.p.
13.00 uur lunchpauze  
14.00 uur Mountainbiken € 31,50 p.p.
17.00 uur Uitreiking Outdoorkonde & Vertrek  
Img 20180228 Wa0031

Speleologie

Speleologie is de wetenschap die zich bezighoudt met het bestuderen van grotten. Ben je niet bang in het donker en heb je geen last van claustrofobie, dan kun je mee op ondergronds avontuur! Samen met een ervaren gids daal je af in Trou le Coq, een aftakking van de grotten van Remouchamps, en ga je op onderzoek uit in het mysterieuze gangenstelsel.

Speleologie

Img 20190202 Wa0005 1

Mountainbiken

Je komt van alles tegen tijdens het mountainbiken in de Ardennen. Onder leiding van een ervaren MTB instructeur trotseer je steile hellingen en spectaculaire afdalingen. De fietsroutes variëren in moeilijkheidsgraad, dus de activiteit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wil je alleen een mountainbike huren en zelf op pad? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden!

Mountainbiken

Op zoek naar meer?

Onze activiteiten zijn ook apart te boeken. Blijven overnachten in de Ardennen? Combineer dan onze activiteiten met een verblijf in een van onze accommodaties. Ga jij voor volledig back-to-basic, of toch voor wat meer luxe? Indien gewenst verzorgen we volledige catering, van ontbijt tot diner, inclusief picknicklunch op locatie en koken op kampvuur. Zo maken we je verblijf compleet. Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je samen!