Nu boeken!

Kajakken in de Ardennen Een sportieve activiteit op het water)

Bekijk de Ardennen eens vanuit een andere hoek: het wateroppervlak van de Ourthe. Peddel door de natuur en geniet van de prachtige panorama's en diverse stromingen.

Kajakken Ourthe Peddel door de natuur

Bij een bezoek aan de Ardennen mag een kajaktocht natuurlijk niet ontbreken. Met de bus vertrekken we vanuit Remouchamps naar het instappunt in Hamoir. Tijdens deze sportieve buitenactiviteit vaar je door het rivierdal van de Ourthe. Neem tijdens het peddelen een moment rust om te genieten van de natuur in de vallei. Als het water hoog genoeg staat, kun je je stuurmanskunsten showen op de diverse stromingen. Dus leef je uit!

 

 

  • Remouchamps
  • 3 uur

€ 24,- p.p.

Reserveer nu!
  • Vaartocht van 9 kilometer
  • Zwemdiploma verplicht
  • Gratis bustransfer
  • Neem droge kleding mee
  • Vanaf 10 personen

Sit-on-top kajak

We varen met speciale sit-on-top kajaks. Deze kajaks zijn breed en stabiel, waardoor de kans op omslaan een stuk kleiner is. Omdat je bovenop de kajak zit in plaats van erin, zijn deze kajaks een stuk veiliger. Ideaal dus voor mensen die niet eerder in ( of op ;-) een kajak stapten. Je kan met maximaal 3 personen in de kajak. Neem geen waardevolle spullen mee, want de kans dat ze nat worden blijft natuurlijk bestaan.

Vervoer met transferbus

Vanuit Remouchamps vertrekken we met onze eigen outdoorbus naar Hamoir, het opstappunt van de tocht. Vanaf daar peddel je over de Amblève die verderop uitmondt in de Ourthe door de provincie Luik naar Comblain-la-Tour. Een sportieve vaartocht door het schitterende landschap van de Belgische Ardennen. Spullen die niet nat mogen worden, kun je droog en veilig in de bus achterlaten. Denk bijvoorbeeld aan een extra set kleding. Na afloop van de kajaktocht brengt de transferbus je weer terug naar Remouchamps.

Pro tips Get ready for the adventure in...

1 Zwemdiploma vereist Wel zo veilig als je je op het water begeeft
2 Geen slippers Draag vaste schoenen die nat mogen worden
3 Makkelijke kleding Zodat je je makkelijk kunt bewegen tijdens het peddelen

Meer informatie?over onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

BOEK EEN ACTIVITEIT