Klanten waarderen ons met een 4.2

Klimmen en klauteren

Klimmen & Abseilen x Via Ferrata

Klimgroeve Dieupart is een waar klimparadijs! De steengroeve kent diverse routes op verschillende hoogtes en niveaus. De activiteit klimmen en abseilen kun je goed combineren met de Via Ferrata. Met dit arrangement ben je de hele dag actief in de buitenlucht. Wat dacht je van een lekkere barbeque als beloning? We zetten graag een tof outdoorprogramma voor jou en jouw groep in elkaar!

Aywaille
€ 67,50 p.p.
Sportief
1 dag

Over de activiteit

  • Klimmen en abseilen
  • Via Ferrata

Extra informatie

  • Inclusief helm en klimgordel
  • Vanaf 12 jaar 1.30m

Klimmen en klauteren

Ga jij graag de hoogte in, en ben je een echte avonturier die gek is op klimmen en klauteren? Is één activiteit voor jou niet voldoende? Dan is dit arrangement op jouw lijf geschreven. Binnen dit arrangement combineren we de activiteiten Klimmen en abseilen met de Via Ferrata. Je bent gegarandeerd de hele dag zoet! Uiteraard stemmen we de activiteiten graag af met jullie wensen, of je nu een beginnende- of wat meer ervaren klimmer bent. Een lunch tussen de activiteiten door, of nagenieten onder het genot van een barbecque? Laat het ons weten. We nemen graag alles voor je uit handen en zorgen voor een compleet georganiseerde dag voor jou en jouw groep!

Activiteit 2

Via Ferrata

Via Ferrata is een term uit het alpinisme. Het betekent letterlijk ijzeren weg. Het is een met staalkabels uitgezet parcours langs rotswanden. In het Frans Via Ferrata of Chemin Câblé, in het Duits Klettersteig. De Via Ferrata in klimgroeve Dieupart is uniek in België en zorgt gegarandeerd voor een berg klim- en klauterplezier. De Ardense Via Ferrata doet niet onder voor een route in Oostenrijk of Italië. En dat zo dicht bij huis!

Via ferrata

Klimmen En Abseilen4

Klimmen en abseilen

De klimwand van Dieupart biedt verschillende routes op verschillende hoogtes en niveaus. Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs leren je alles wat je moet weten! Ze leren je de juiste technieken om te klimmen en leggen je uit hoe je elkaar moet zekeren. Je zal bezig zijn met het verleggen van je eigen grenzen, maar ook met intensief coachen. 

Voorbeeld programma

Dag 1

De activiteit Via Ferrata kun je prima combineren met bijvoorbeeld Speleologie. Met dit Ardens bergsportprogramma ben je de hele dag actief in de buitenlucht. Wat dacht je van een lekkere barbecue als beloning? Wij zetten graag een tof outdoor programma voor je in elkaar!

Tijd Activiteit Kosten
09.30 uur Aankomst in ardennen  
10.00 uur Klimmen en abseilen € 35,- p.p.
13.15 uur Picknicklunch op locatie  
14.30 uur Via Ferrata Ardennen € 32,50 p.p.
17.00 uur Barbecue en kampvuur  

Op zoek naar meer?

Onze activiteiten zijn ook apart te boeken. Blijven overnachten in de Ardennen? Combineer dan onze activiteiten met een verblijf in een van onze accommodaties. Ga jij voor volledig back-to-basic, of toch voor wat meer luxe? Indien gewenst verzorgen we volledige catering, van ontbijt tot diner, inclusief picknicklunch op locatie en koken op kampvuur. Zo maken we je verblijf compleet. Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je samen!