Nu boeken!

Bivakterreinen

Voor de echte bikkels zijn er de outdoor bivakvelden. Zonder voorzieningen kamperen, ver weg van de bewoonde wereld. Bouw een eigen onderkomen of zet een tent op in the middle of nowhere. Is het je iets té back to basic? Dan kun je bij Newlife terecht voor groepstenten, veldbedden, tafels, banken en mobiele toiletten.

Voor slechts € 9 per persoon reserveer jij jouw plekje onder de sterrenhemel! (minimale aantal 10 personen, enkel in combinatie met outdooractiviteiten)

 

Boek je bivak

Bivakterreinen

De bivakterreinen liggen op unieke plekken midden in de natuur, waardoor je het gevoel hebt dat je in de middle of nowhere verblijft. Hoe gaaf is het om hier met je eigen groep te genieten van het buitenleven!

De bivakterreinen zijn enkel te huur in combinatie met de outdooractiviteiten. De minimale verblijfsduur is 2 nachten, de minimale groepsgrootte 10 personen. De prijs is 9,- pppn

 

Omgeving

Newlife heeft verschillende bivakterreinen, gelegen in de gemeente Stoumont en Remouchamps. De terreinen liggen gunstig ten opzichte van de activiteiten. Super gaaf om tijdens een bivaknacht nog even de grot te verkennen. Of ga samen vlottenbouwen &- varen, waarna je gaat koken op kampvuur en onder de sterrenhemel in slaap valt. Een super ervaring om nooit te vergeten. 

Meer informatieover onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

BOEK EEN ACTIVITEIT