Klanten waarderen ons met een 4.2

Beleef het met Newlife!

De leukste outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen

Ik zoek een activiteit voor:

De kracht van newlife

Meer over New Life

Professionele begeleiding

Wij werken met goed opgeleide en gekwalificeerde instructeurs. We nemen je graag mee tijdens onze avontuurlijke en sportieve activiteiten. Zo delen wij onze passie met jou!

Heerlijk overnachten

Back to basic, luxe kamperen of een geheel verzorgd verblijf in onze vakantiehuizen of kasteel? Blijf slapen op één van onze locaties en ervaar het ultieme outdoor gevoel.

Beleef het samen

Beleef samen met vrienden, klasgenoten, collega’s of familie de Ardennen tijdens onze sportieve activiteiten. Samen nagenieten bij het kampvuur en nieuwe verhalen om mee naar huis te nemen!

Meer over New Life

Van glamping tot camping!

Lekker uitrusten na een actieve dag?

Na een dag vol activiteiten gezellig barbecueën en napraten onder het genot van een Belgisch biertje? Een geheel verzorgd en sportief weekend weg? Blijf overnachten in de Belgische Ardennen! We bieden allerlei accommodaties aan: ga volledig back to basic met een overnachting op een van onze bivakterreinen, of blijf slapen in ons eigen kasteel. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat: het wordt gegarandeerd een onvergetelijk avontuur!

Bekijk accomodaties

Dieupart

Onze tevreden klanten!

Klimmen en abseilen was ook zeker voor verschillende niveaus.

Wij hebben een erg leuke dag gehad met onze instructeur (Daan). Goede uitleg, veel geduld en weet ook goed om te gaan met niveau verschil in de groep. Klimmen en abseilen was ook zeker voor verschillende niveaus. Door de regen en de natte klimmuur was het wel wat uitdagender, maar op een droge dag kan je hier goed klimmen. Lunch was erg lekker. Organisatie reageert snel op vragen en wij konden in het laag seizoen last minute nog terecht (dank daarvoor 👍🏻)


Pascal Tiemens

Top!

Blij dat we er in deze uitdagende tijden toch eens een paar uit konden zijn! En wat beter dan een paar avontuurlijke activiteiten in de Ardennen. Ook de zon was van de partij! Begonnen met een mooie en toffe via ferrata, dan abseilen en vervolgens klimmen. Niet evident voor mij, maar mijn zoon vond het geweldig. De volgende dag deden we nog spéléologie: echt een geweldige ervaring! Ook zeer tevreden van de rustige begeleidster, die alles goed uitlegde. Top!


Christophe Devriendt

Top ervaring !!!

Met het hele gezin meegedaan aan speleologie onder leiding van Ariel.
Wij hebben het als zeer positief ervaren. Ariel heeft veel verteld onderweg en gaf onze kinderen goede begeleiding.
Top ervaring !!!


Linda Middelkoop

Super aardige begeleiders

Super aardige begeleiders. Zowel Auriel, Simone als Summer krijgen een dikke vette duim omhoog.


Janick van der hoorn

Via ferrata, go for it!

Via ferrata gedaan. Best wel zware tocht langs stalen kabel langs de rots wand. Heel mooi, modern materiaal, veel variatie, goede begeleiding, maar niet goedkoop, en niet voor beginners. Op het eind nog 'n keuze trail langs' n overhellende rots. Fysiek zwaar voor de armspieren. Echte beginners: ga eens muurklimmen of doe 'n touwen parcours in de bomen. Hoogtevrees? Vergeet het. Zin om je grenzen te verleggen en heb je geen schrik maar wel energie: go for it!


Meester Manuel

Happy Faces

Klaar voor een avontuur?

Beleef de Belgische Ardennen met Newlife! We organiseren buitensportactiviteiten in de omgeving van Aywaille & Coo. Maak van jouw bedrijfsuitje, teamdag, schoolreisje of familieweekend een onvergetelijk avontuur. Onze activiteiten zijn los te reserveren, maar ook perfect te combineren in een arrangement. 

Durf jij de uitdaging aan?