Klanten waarderen ons met een 4.2

Uitdagend & Sportief

Onze activiteiten

Een teamuitje, schoolreisje, teambuilding of bedrijfsdag organiseren? Een weekend weg met familie of vrienden? Dan zijn de Belgische Ardennen een geweldige uitvalsbasis. De omgeving leent zich uitstekend voor allerlei uitdagende en sportieve outdooractiviteiten. Van mountainbiken door de bossen en kajakken over de rivier, tot klimmen, abseilen of boogschieten. Trotseer hindernissen, verleg grenzen, help elkaar en heb plezier! Ga jij met ons mee op avontuur?

Filter activiteiten op:

Met passie voor de omgeving werken we buiten, in de natuur.

Geluksvogels als we zijn mogen we dit doen op een aantal fantastische locaties. We nemen jullie graag mee op pad om deze plekken te ontdekken. De bijzondere locaties dragen bij aan een mooie actieve beleving in de Ardennen. Geniet met ons mee!

Gallery 3

Oversteek met tyroliennes

Tijdens je klim door de oude steengroeve passeer je verschillende obstakels, waaronder bruggen, ladders en ziplines. Je steekt maarliefst twee keer via een tyrolienne het ravijn over. Deze oversteken zijn voor echte durfallen: adrenalinekick gegarandeerd!

Klimgroeve Dieupart

Klimgroeve Dieupart

Klimgroeve Dieupart nabij Aywaille bezorgt je een unieke outdoorbeleving. Ben je een echte buitensporter? Of op vrienden- of familieweekend? Dan kun je de activiteit prima combineren met Klimmen en Abseilen in de Ardennen. Zo ben je de hele dag actief met een uitdagend bergsport programma!

Op zoek naar meer?

Onze activiteiten zijn apart te boeken, maar kunnen ook worden gecombineerd in een arrangement. Ook blijven overnachten in de Ardennen? Combineer dan onze activiteiten met een verblijf in een van onze accommodaties. Ga jij voor volledig back-to-basic, of toch voor wat meer luxe? Indien gewenst verzorgen we volledige catering, van ontbijt tot diner, inclusief picknicklunch op locatie en koken op kampvuur. Zo maken we je verblijf compleet. Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je samen!