Nu boeken!

De leukste outdoor activiteiten in de Ardennen

Ultieme outdoor activeiten

Bivakkeren Voor bikkels

Blijf bivakkeren in de hooischuur van Newlife op steenworp afstand van de Amblève. Géén elektriciteit of warm water, wel een toilet, wasbak en houtkachel. Slaap op een veldbed of nestel je op zolder in het stro!

 

Voor de echte avonturiers zijn er de outdoor bivakvelden van Newlife. Zonder voorzieningen kamperen onder de sterrenhemel. Back to basic. Bouw een eigen onderkomen of zet een tent op in the middle of nowhere. Wie waagt?

 

Bekijk het bivakterrein

Reviews

Klanten waarderen ons met een 4,2

4,2 / 5

Christophe Devriendt

5 / 5

Blij dat we er in deze uitdagende tijden toch eens een paar uit konden zijn! En wat beter dan een paar avontuurlijke activiteiten in de Ardennen. Ook de zon was van de partij! Begonnen met een mooie en toffe via ferrata, dan abseilen en vervolgens klimmen. Niet evident voor mij, maar mijn zoon vond het geweldig. De volgende dag deden we nog spéléologie: echt een geweldige ervaring! Ook zeer tevreden van de rustige begeleidster, die alles goed uitlegde. Top!

Martijn Schaeken

5 / 5

Samen met 4 vrienden hebben we de Speleologie en Via Feratta gedaan.
De speleologie is zeer leuk om eens te doen met een kleine groep. De gids loodst je door allerlei smalle gangetjes en ondergrondse watervalletjes. Het moeilijkheidsniveau wordt aangepast op de groep. De Via Feratta is ook een aanrader!
Beide activiteiten met een zeer toffe gids!

Jorn

5 / 5

Samen met de vriendengroep naar de Ardennen geweest afgelopen zomer. Fantastische week gehad met activiteiten bij NewLife Outdoor. Mountainbiken, Via Ferrata, Klimmen & Abseilen, allemaal toffe activeiten om te doen! Zeker een aanrader!

Martijn Daling

5 / 5
Super weekend gehad in de hooischuur. Echt een aanrader als je graag in de natuur wil bivakkeren. Het is een beetje lastig vinden maar daar begint je leuke weekend al. Wij waren in Mei in de hooischuur dat was goed te doen. Ik vraag me wel af hoe het gaat als het koud wordt. Wij komen zeker een keer terug!

Meer informatie?over onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

BOEK EEN ACTIVITEIT