Nu boeken!

Locaties

Newlife maakt gebruik van een aantal fantastische outdoor locaties waar we trots op zijn. Het zijn stuk voor stuk unieke plekken midden in de natuur. 

Klimgroeve Dieupart

Steengroeve Dieupart is één van de mooiste klimlocaties in de Ardennen. Een klimwand van blauwsteen met meerdere klimroutes op verschillende niveaus.

De Via Ferrata, wat ijzeren weg betekent, is een met staalkabels uitgezet parcours langs rotswanden. In plaats van horizontaal klimmen, ben je je meer zijwaarts aan het verplaatsen op het randje van de rotswand. De Via Ferrata in klimgroeve Dieupart is uniek in België en zorgt gegarandeerd voor een berg klim- en klauterplezier. De activiteit Klimmen en Abseilen kun je prima combineren met de Via Ferrata

La Venne

Back to basic in La Venne. 
In the middle of nowhere ver weg van de bewoonde wereld vind je hier de bivakterreinen van Newlife. Beleef de ultieme vrijheid onder de sterrenhemel en de tofste outdoor activiteiten zoals het Challenge Parcours en vlotbouwen &-varen

Trou Lecoq

Ontdek een bijzonder geologisch fenomeen in de kalkbodem. Op de plek waar een riviertje onder het aardoppervlak verdwijnt en zijn weg ondergronds vervolgt, vindt men 'chantoirs', karstpijpen. Deze naam danken ze aan het geluid van het water dat in de bodem verdwijnt om vervolgens enkele kilometers verderop weer boven te komen. Samen met een ervaren gids daal je af in Trou le Coq, een aftakking van de grotten van Remouchamps, en ga je op onderzoek uit in het mysterieuze gangenstelsel. Bij de grot hebben wij ook een bivakterrein waar je back to basic kan bivakkeren.

Camping Dieupart

Op 600m van klimgroeve Dieupart ligt de prachtige locatie; Domaine Château de Dieupart. Een super uitvalsbasis voor een verblijf in de Ardennen. 

De camping ligt tegenover de rotswand van het natuurreservaat La Heid des Gattes. Bijzondere flora en fauna, waaronder een kudde geiten, zijn vanaf hier te bewonderen. Rondom de camping liggen diverse mooie fiets- & wandelroutes. 

Er zijn verschillende vormen van verblijf mogelijk (outdoorhut, kampeerplek en appartementen)

 

Meer informatieover onze activiteiten?

Bel ons via het telefoonnummer hieronder of stuur een mail.

BOEK EEN ACTIVITEIT